sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalCând mai importanți sunt cei care au pierdut alegerile, vai de ȚARĂ!

Când mai importanți sunt cei care au pierdut alegerile, vai de ȚARĂ!

-

Alegerile europarlamentare au fost pierdute, la masa verde încă înainte de a începe campania electorală, de cei mai importanți dintre participanții la scrutin – ROMÂNII.

Mai exact, ROMÂNII au pierdut alegerile europarlamentare în momentul când PSD și PNL, călcând totul în picioare, le-au comasat cu cele locale.

Citește și Mucles! Nimic despre ce căutăm noi în UE!

Cu scopul ascuns, dar foarte-foarte la vedere și pentru cei fără minte multă, ca ROMÂNII să nu afle prea multe despre politicile UE, care instituie teroarea asupra cetățenilor statelor membre, pas cu pas. Și îi sărăcesc, zi de zi!

Abureala cu fondurile europene nu o să mai țină mult… PNRR e vai mama lui… Dar, cel mai grav este că guvernanții refuză ostentativ să le spună românilor cât și ce i-au costat aceste „fonduri”.

De ce? Simplu, pentru că dacă socotești corect, când tragi linie, ROMÂNII și ROMÂNIA ies în pierdere…

Duminică, ROMÂNII au pierdut alegerile europarlamentare, dar bună parte din populație, industria, agricultura și, parțial, tradițiile, obiceiurile și graiul și le-au pierdut încă de când guvernanții „pregăteau” țara pentru „marea aderare” de la 1 ianuarie 2007.

Cine a câștigat în dauna ROMÂNILOR?

Păi, în primul rând, europarlamentari care în mandatul trecut nu că n-au făcut nimic pentru ROMÂNI și România la Bruxelles, dar le-au făcut mult rău,  votând toate mizeriile contra intereselor naționale, pe care globaliștii de la Bruxelles, care conduc UE, li le-au băgat sub nas.

În ordinea numărului de pe lista comasată PSD-PNL se regăsesc aceeași făcători de nimic pentru țara lor: Mihai Tudose, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Claudiu Manda, Adina Vălen, Victor Negrescu, Daniel Buda, Maria Grapini, Siegfried Mureșan, Dragoș Benea…

Pe lista USR-PMP-FD regăsim alți făcători de nimic la Bruxelles, ca Eugen Tomac și Vlad-Marius Botoș.

Și UDMR își trimite în Parlamentul European cam aceeași oameni, dar de la formațiunea maghiară măcar nu avem pretenții să facă mare scofală pentru ROMÂNI.

ROMÂNII au fost înfrânți din nou de cei mai ticăloși dintre ei!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...