joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalBine că Becali nu a furat o oaie!

Bine că Becali nu a furat o oaie!

-

Dacă Dumnezeu nu ar fi creat melcii, cei mai mulți dintre procurorii români ar fi fost cele mai încete ființe mucilaginoase de pe Pământ, fără doar și poate.

Bunăoară, o mai dovediră o dată chiar la început de an.

Ei au înregistrat marți, 03 ianuarie 2023, la Judecătoria Buftea, un dosar prin care-l acuză pe Gigi Becali de o fraudă la vot, comisă, hăt, în octombrie 2018, la „Referendumul pentru familie”.

Nici patru ani și trei luni nu le-a luat „oamenilor legii” să demonstreze că nu avea dreptul să voteze. După munca asta de ani, dacă te pomenești că procesul se va termina și cu o achitare, numai procuror să nu fii ca să nu te gândești la o pensie specială, când încă ești în putere!

Citește și Becali, probleme URIAŞE: Riscă 3 ani de închisoare pentru fraudă la vot!

În ritmul ăsta, speranțele că vom afla cândva dacă și cum s-au furat voturile la alegerile pentru primarul Sectorului 1 rămân intacte. Ce este d-ici de colo? Justiția să triumfe, fie și după sfârșitul lumii…

Procuror să fii, noroc să ai!

Marele noroc al procurorilor a fost că Gigi Becali nu a furat o oaie, că poate o mânca până acum și dispăreau probele!

Trecând peste faptul că procurorii sunt pe nedrept catalogați de Constituția României, la articolul 133, ca magistrați, când nu sunt decât niște avocați ai statului, ba de prea multe ori doar unelte politice, rămâne întrebarea: Cine-i poate trage de mânecă?

Consiliul Superior al Magistraturii, am putea zice, dând, în naivitatea noastră, Constituției mai multă importanță chiar decât Parlamentul României și Curtea Constituțională, la un loc.

Doi pesediști și un taragot

Dar, CSM nu e compus și el din oameni? Și ăia aleși pe sprânceană? Ei – cum nu e? – dacă societatea civilă este reprezentată de doi pesediști, apolitici și imparțiali, vezi bine:

Fănel Mihalcea, un fost procuror din Brăila, a cărui fiică este secretar general al Camerei Deputaților, pe filiera PSD. După ce a ieșit din magistratură cu o pensie de circa 22.000 de lei lunar, Fănel a fost numit, tot de PSD, în structuri de conducere din societăți deținute de stat, printre care și companiile gălățene APDM SA și RA AFDJ.

Ioan Sas, în 2020, pe contul de Facebook, și-a exprimat susținerea publică pentru alegerea ca președinte al CJ Maramureș a lui Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD la nivel național. Sas a fost membru PSD și consilier județean din partea acestui partid până în octombrie 2020, când a demisionat din ambele poziții. Este un obișnuit al emisiunilor de muzică populară, având postate mai multe melodii și pe Youtube. Cântă atât vocal, cât și la taragot.

Dar, cine suntem noi să punem la îndoială obiectivitatea CSM când însuși președintele României, domnul Klaus Iohannis, merge azi, 05 ianuarie 2023, la orele 13 trecute fix, să binecuvânteze noua componență a CSM?

Una peste alta, nu doar procurorii au făcut-o iarăși de oaie!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...