luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalAchizițiile de la Administrația Cimitirelor, făcute de un „penal”! Cu voia Getei...

Achizițiile de la Administrația Cimitirelor, făcute de un „penal”! Cu voia Getei Drăgoi, șeful Resurselor Umane din Primăria Capitalei

-

Din luna februarie 2016, șeful serviciului „Achiziții” de la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU) este un individ trimis în judecată pentru fapte de corupție în domeniul … achizițiilor publice!

Deși judecătorii i-au pus în vedere „să nu exercite activitatea în exercitarea căreia a săvârșit faptele pentru care a fost arestat”, Alin Florescu a fost detașat la Administrația Cimitirelor, cu aprobarea „șefului” ACCU Emil Iana și „binecuvântarea” Getei Drăgoi, șefa serviciului „Resuurse Umane” din Primăria generală a Capitalei! Ce spune primarul Gabriela Firea?

Trimis în judecată pentru corupție

Administrația Cimitirelor
Alin Florescu își riscă libertatea: judecătorii i-au interzis să exercite activități de achiziții publice

Potrivit unui comunicat al Parchetului din 2013, Alin Florescu, jurist la Administrația Piețelor Sector 3, a fost trimis în judecată pentru corupție împreună cu șeful său, Andrei Rona, și alți angajați dar și șefi ai unor societăți comerciale pentru luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la spălarea banilor, precum și diferite forme de participație la aceste infracțiuni (instigare, complicitate).

Procurorii au consemnat că în perioada septembrie — noiembrie 2012, juristul Alin Florescu și directorul Administrației Piețelor Sector 3 au încălcat dispozițiile legale privind achizițiile publice, în scopul favorizării mai multor societăți comerciale, cărora le-au atribuit direct mai multe contracte. Apoi, deși lucrările nu au fost finalizate ori bunurile nu au fost livrate, Alin Florescu și Rona au întocmit, conform înțelegerii cu reprezentanții societăților respective, procese-verbale de recepție a lucrărilor, atestând în fals că acestea au fost efectuate și finalizate, iar pe baza acestor procese-verbale s-a întocmit documentația de efectuare a plăților și s-au efectuat aceste plăți către firmele contractante. Procesul se judecă încă pe fond, la Tribunalul București și are termen pe 26 august.

Lupul paznic la oi, sub ochii Getei Drăgoi

Administrația Cimitirelor
Alin Florescu este, în prezent, șeful la „Achiziții” din Administrația Cimitirelor

Arestat preventiv pe 27 decembrie 2012, Alin Florescu a fost pus în libertate de Curtea de Apel București pe 22 ianuarie 2013, dar judecătorii i-au pus în vedere „să nu exercite activitatea în exercitarea căreia a săvârșit faptele pentru care a fost arestat”. În ciuda avertismentelor judecătorilor (sentința penală 114/2013), Alin Florescu a fost detașat, în februarie 2013, șef serviciu Achiziții la Administrația Cimitirelor și s-a întors astfel la atribuțiile care i-au adus arestarea și trimiterea în judecată!

Deși sentința penală 114/2013 a rămas valabilă, directorul ACCU, Emil Iana, i-a aprobat detașarea de la Direcția Piețe si Gestionare Activități Comerciale Sector 4 la șefia serviciului „Achizițiii” di ACCU. Toate au fost făcute cu binecuvântarea doamnei Geta Drăgoi”, ne-au spus surse din Primăria Capitalei. În 2006, aceeași Geta Drăgoi era director la „Resurse Umane” la Primăria Sectorului 4, când Florescu a fost angajat jurist la Administrația Piețelor din Sectorul 4.

Florescu a lucrat acolo până în noiembrie 2011, când s-a transferat la Administrația Piețelor Sector 3, unde a comis faptele pentru care a fost arestat și trimis în judecată. În august 2015 a revenit la Sectorul 4, de unde a fost promovat, în februarie 2013, șef la „Achiziții” la Administrația Cimitirelor

 

Cetățeanul TV

4 COMENTARII

 1. Pai asta nu e nimic, la cum se fac angajarile la Primaria Capitalei, cu „ajutorul” `mnei Dragoi, poti sa dai si oral si scris in aceeasi zi. Cat despre consilierii personali ai PG ei pot fi „inclusi” cam peste tot de unde pot lua „un banut” in plus, imediat de `mna Dragoi. Conteaza doar sa nu deranjeze conducerea, oricare ar fi ea.

  P.S. Oare exista pe SEAP vreo procedura pentru atribuire serviciilor pentru cursuri de perfectionare. Cred ca nu, pentru se fac achizitii directe. Ma intreb de ce oare? Ciudat nu….

 2. bla bla bla , toti santeti niste curve imputite ,” lupul la oi” , ”hoti care striga hoti” , razbunari si conflicte de interese , care afecteaza in direct cetateanul de rand al capitalei… mai ducetiva dracu de fututi si de nesimtiti…sa vorbeasca unul nepatat nu voi , ‘DALMATIENILOR… Pe la puscarie va este locul , dar ma bucur cand stiu ca va veni timpul , incet dar sigur cand veti ajunge acolo , art 215 cod penal , asta va este statutul..

 3. Eu ma intreb: cati agajati pe spaga trebuie sa mai „ifaptuiasca” penala de geta dragoi ca organale abiliate ale statului, DNA, Diicot sa se sesizeze si, sa cerceteze faptele savarsite de ea in regim de urgenta ?
  Aceasta escroaca trebuie sa ajunga imediat dupa gratii!
  Dar cat PSD-ul e in floare, nici in spaga nu o doare! Cat PSD-ul are in fructe un condamnat penal (puscarias) pe furt de voturi, de ce sa nu fure si geta dragoi banii nostrii! Cat PSD-ul (ea, geta, plateste cotizatiile, spagile sa o tina in fuctie la PSD) este un partid condus de mafioti, puscariasi; de ce sa se teama geta de la resurse umane?! (Nu inseamna ca, PNL-ul este altfel, este la fel ca PSD-ul, dar un pic mai mic, mafiot)!
  Un prieten, mi-a povestit ca ia fost respins dosarul de participare la concurs, fara nici-un motiv, fara nici-un referat, fara nici-o explicatie! Cand a intrebat-o pe geta, de ce ia fost respins dosarul, ea, geta a chemat pe securistul „acoperit” lica liviu si pe colega ei care este adjuct si, au vrut sa-l bata…! Prietenul meu, a scapat de bataie, pentru ca, a apucat sa fuga in lift! Daca nu fugea in lift, incasa bataie de ajungea in spital!. Cele doua, geta si colega ei, vroiau sa-l tina de maini si securistul lica liviu, urma sa-i care pumni si picoare. Cand a vazut prietenul meu ca, l-a apucat una de o mana si alta de cealalta mana; iar lica liviu sa pregatit de primele lovituri, sa smuls din mainile celor doua penale si a fugit in lift, si, asa a scapat doar cu o mare sperietura! Vadati seama, ce a ajuns geta dragoi, sefa de la resurse inumane din primaria capitalei, acum a lui Firea-Pandele!
  Ce mai mi-a spus prietenul meu de geta dragoi:
  „- este o mincinoasa, o femeie lipsita de scrupule, o executanta marunta a sistemului mafiot din cadrul resurselor umane, conduse de PSD!
  – toate posturile scose la concursul pentru recrutarea de functionari piblici, cu „Acordul” A.N. a Mafiotilor Publici; sunt aranjate dinainte, scoase pentru cei care au dat banii sau impusi politic;
  – nu ai nici-o sansa, daca nu ai dat banul si nu faci parte din „mocirla” mafiotilor;
  De asemenea, tot prin acesti functionarii corupti, incheie contracte cu statul si fura banul public!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...