A greșit și Comisia Europeană o dată în favoarea românilor, dar au rezolvat alde Ciucă… Onoare muncii!

Roland Cătălin Pena

România și noi, românii, avem o mare, uriașă problemă. Și, nu, nu mă refer, aici, la clasa politică, la guvernanți, la inflație sau la mujicul de Putin. Marea, uriașa problemă este însăși Uniunea Europeană după care am salivat amar de vreme și care se transformă, zi de zi, ceas de ceas, așa cum ne-a avertizat Vladimir Bukovski încă din 2005, în noua URSS.

UE, prin Comisia Europeană, și-a luat, cu de la sine putere, dreptul de a ne impune de la ce aer să respirăm, ce mașini să conducem, ce să mâncăm, cât și cum să ne încălzim etc. până la cum să ne creștem copiii. Ba, a ajuns până acolo să ni-i și confiște.

Citește și Guvernul și PNRR, două pericole mortale pentru România

„Marele rahat”, descris de Bukovski

Și mulți, foarte mulți dintre noi se fac că nu văd în ce mare rahat am intrat. Iată cum ne descria dizidentul sovietic Vladimir Bukovski acest mare rahat:

„Mi se pare de neînţeles că, după ce tocmai a fost înmormântat un monstru, Uniunea Sovietică, un altul remarcabil de similar, Uniunea Europeană, este construit.

Ce este cu exactitate Uniunea Europeană?

Poate prin a examina Rusia Sovietică putem obţine răspunsul. Uniunea Sovietică era guvernată de 15 oameni care nu erau aleşi, care se desemnau reciproc şi nu răspundeau în faţa nimănui. Uniunea Europeană este guvernată de 20 de oameni care se numesc reciproc, se întâlnesc în secret şi care nu răspund în faţa nimănui şi pe care nu-i putem demite din funcţii.

S-ar putea spune că UE are un parlament ales. Păi şi Uniunea Sovietică avea un parlament al său, Sovietul Suprem. Se aplică aceaaşi ştampilă ca pentru Sovietul Suprem, iar timpul la microfon e limitat pe grup ajungând cam la un minut pentru fiecare europarlamentar.

În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense şi mulţi servitori, bonusuri şi privilegii, imunitate pe viaţă pentru orice fel de persecuţie, care este pur şi simplu dusă de la o poziţie la alta indiferent de ceea ce au făcut sau nu au reuşit să facă. Nu este asta exact ceea ce făcea regimul sovietic?

Uniunea Sovietică a fost creată prin forţă şi de multe ori prin ocupaţie militară. Uniunea Europeană nu a fost creată prin forţa militară, dar în mod sigur prin forţă şi abuzuri economice. Pentru a continua să existe, Uniunea Sovietică s-a extins tot mai mult. În momentul în care a încetat să se extindă, a început colapsul. Iar eu suspectez că acest lucru este adevărat şi pentru Uniunea Europeană.

Ni s-a spus că scopul Uniunii Sovietice a fost să creeze o nouă entitate istorică, poporul sovietic, şi că noi trebuie să ne uităm naţionalitatea, tradiţiile etnice, obiceiurile noastre. Aceleaşi lucruri par să fie adevărate pentru Uniunea Europeană. Ei nu doresc ca voi să fiţi britanici sau francezi, ei vor ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, europeni, să vă suprimaţi toate sentimentele naţionale, şi să trăiţi ca o comunitate multinaţională. După 73 de ani, acelaşi sistem în Uniunea Sovietică a rezultat în mai multe conflicte etnice decât oriunde în lume.

În Uniunea Sovietică unul dintre scopurile principale a fost distrugerea statului naţional. Şi asta este exact ceea ce observăm în Uniunea Europeană astăzi. Bruxelles-ul vrea să absoarbă statele naţiune astfel încât naţiunile să înceteze să existe.

Corupţia era atotstăpânitoare în sistemul sovietic, de la vârf până jos, şi aşa este şi în UE. Aceeaşi activitate de corupţie endemică care îmbiba întreaga Uniune Sovietică există în UE. Cei care i se opun sau o demască sunt aduşi la tăcere sau sunt pedepsiţi. Asta nu s-a schimbat.

În Uniunea Sovietică am avut Gulagul. Eu cred că avem un Gulag şi în Uniunea europeană. Un Gulag intelectual care este cunoscut drept corectitudinea politică. Când cineva încearcă să spună ce gândeşte, în chestiuni de rasă sau sex, sau dacă ideile sale sunt diferite de cele aprobate, va fi ostracizat.

Acesta este începutul Gulagului, începutul pierderii libertăţii tale!

În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul. În Uniunea Europeană îţi spun exact acelaşi lucru. Pe scurt, aceeaşi ideologie, UE este vechiul model sovietic prezentat sub veşmânt vestic. Dar, repet, ca şi Uniunea Sovietică, Uniunea Europeană are în sine sămânţele propriei sale prăbuşiri. Din păcate, atunci când se va prăbuşi, şi se va întâmpla, va lăsa o imensă distrugere în urmă şi vom rămâne cu imense probleme economice şi politice. Vechiul sistem sovietic a fost incapabil să se reformeze, la fel este şi cel al Uniunii Europene. Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 20 de oficiali autonumiţi la Bruxelles. Aceasta se numeşte independenţă. Nu trebuie să accepţi ceea ce au planificat pentru tine! Până la urmă, nu ai fost niciodată întrebat dacă ai vrut să te alături. Eu am trăit în viitorul tău şi nu a funcţionat”.

Greșeala de mare maestru a CE

Dacă și mari maeștri ca Federer sau Djokovic mai dau și în fileu, evident că și conducătorii UE mai fac și ei greșeli. Adică, din greșeală, mai dau guvernanților și câte o poruncă benefică pentru noi, cetățenii de rând.

Însă, la aceste porunci nu prea răspund liderii noștri de la Cotroceni și de la Palatul Victoria. Strigător la cer e că ordinele care ne fac rău, gen autodistrugerea Sistemului Energetic Național, le execută cu multă râvnă și înainte de termen.

Suflete de slugi!

Una dintre „greșelile” Comisiei a fost să ceară guvernului de la București să elimine pensiile speciale, prin care unii români sunt mai cu moț decât ceilalți.

Dacă nu le elimină, pa două miliarde de euro din PNRR!

Le-a eliminat cabinetul Ciucă?

Aș, ți-ai găsit!

„Din punctul meu de vedere, România nu își permite să piardă bani. Și dacă pierdem banii, nu rezolvăm nici problema promisă și ne lovește și furia oamenilor pe bună dreptate, pentru că ei trăiesc cu această promisiune a clasei politice că vom tăia pensiile speciale”, ne-a lămurit viceprim-ministrul Kelemen Hunor.

Parcă văd că pierd și banii, ne lasă și cu pensiile speciale pe cap și nu-i va lovi nimic, continuând să ne guverneze fericiți până va exploda mămăliga.

În cinstea zilei de 1 Mai, zic să ne angajăm, de la ăl cu țâța-n gură, pân` la ăl` cu barba sură, să muncim dublu, ca să putem să le plătim și mai multe pensii speciale.

Onoare muncii!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.