duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăS-a inventat testul COVID 19 cu rezultate în 5 minute!

S-a inventat testul COVID 19 cu rezultate în 5 minute!

-

Cercetători de la Universitatea din Birmingham au anunţat că au dezvoltat un nou test pentru depistarea COVID-19 care poate produce rezultate în mai puţin de cinci minute, informează Xinhua.

Noul test reduce metoda de testare la un singur pas şi foloseşte o metodă alternativă de amplificare denumită EXPAR (Reacţie de Amplificare Exponenţilă), au precizat reprezentanţii universităţii.

Nou metodă poate reduce timpul de testare de la 30 de minute la mai puţin de cinci minute oferind rezultate exacte, a relatat presa locală.

Poate fi realizat folosind echipament standard de laborator, în comparaţie cu testele PCR (Reacţie de Polimerizare în Lanţ), care necesită temperaturi mai înalte pentru a separa catene de ADN ca parte din procesul de amplificare, potrivit universităţii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...