luni, octombrie 7, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMăsurarea temperaturii nu va fi obligatorie pe terase

Măsurarea temperaturii nu va fi obligatorie pe terase

-

Măsurarea temperaturii pentru clienţii teraselor, după ce acestea se vor deschide, nu va fi obligatorie. Măsura urmează să fie adaptată în funcţie de fiecare operator, a anunțat preşedintele ANSVSA, Robert Chioveanu.

„În etapa când vom deschide terasele la nivel exterior, luarea temperaturii şi monitorizarea stării de sănătate va fi obligatorie pentru toţi lucrătorii din unitatea respectivă. Pentru clienţi, pentru consumatori, nu am prevăzut această măsură, să le fie luată temperatura. Este o măsura care va fi adaptată în funcţie de fiecare operator, dacă doresc să aibă măsuri suplimentare, dar nu este o măsură obligatorie”, a spus Robert Chioveanu, potrivit Agerpres.

Măsura va fi obligatorie, însă, pentru bucătari și chelneri care deservesc unitatea. Aceștia trebuie să aibă şi echipament de protecţie, mască şi mănuşi.

Terasele se vor redeschide de la 1 iunie, au anunțat autoritățile.

Ministrul Sănătății anunță când s-ar putea deschide terasele și plajele

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Anchetă la şcoală: O învăţătoare acuzată că a tras un elev de păr!

0
O învăţătoare din judeţul Prahova este cercetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, după ce ar fi tras de păr un copil nemulţumit de nota la Matematică, scrie news.ro. CITEŞTE ŞI: Școală din sectorul 5, reabilitată la standarde europene. Vlad Piedone:...