marți, iunie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieVIDEO Șobolan filmat într-un liceu de elită din Galați

VIDEO Șobolan filmat într-un liceu de elită din Galați

-

Panică într-un liceu din Galați, după ce un șobolan a intrat în sala de cursuri. Incidentul s-a produs într-o școală de elită, iar elevii spun că este prima dată când se întâmplă astfel de evenimente. Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că unitatea de învățământ va face o deratizare.

Elevii au văzut șobolanul în momentul în care au intrat în clasă. Scena a fost filmată de unul dintre elevii Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza.

„Împinge banca, bă, bă, bă, ha, ha ha, au, unde-i mă? A fugit”, se aude pe filmarea făcută de elevii clasei a 12-a de la liceul gălățean.

„Nu este prima dată când se întâmplă. Recent mi s-a spus că un șobolan a apărut la etajul în care sunt clasele primare. Anul trecut, era altul care mergea prin liceu, după o profesoară. Tot la noi în clasă am găsit un șobolan cu picioarele în sus, era aproape mort. Acesta este ultimul, când am deschis ușa era în clasă. Fetele s-au speriat, toți ne-am speriat. Am reușit să-l filmăm. L-au prins colegii mei, l-au dat afară”, a explicat unul dintre elevii din clasa în care a apărut șobolanul.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că se va face dezinfecție în Liceu.

„Acolo s-a făcut deratizare, este obligația școlii să facă în fiecare an. Se mai întâmplă, înțeleg că niște conducte trec pe lângă o clasă, probabil, pe acolo a venit șobolanul. Se va face din nou curățenie, dezinfecție”. (IȘJ Galați)

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Două românce minore, luate cu forţa de statul suedez: Disperați, părinții cer ajutorul autorităților

0
Caz scandalos în Suedia. Două fete ale unei familii de români, stabilită în Suedia, au fost preluate în mod abuziv de stat. Disperați, părinții cer ajutorul autorităților române. CITEŞTE ŞI: Saloanele de tatuaje nu mai au voie să primească minori Cazul...