luni, iunie 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTrafic feroviar oprit, după coliziunea dintre un tren și patru cai

Trafic feroviar oprit, după coliziunea dintre un tren și patru cai

-

Circulația feroviară este întreruptă, vineri dimineața, pe Magistrala 200, după ce trenul Sibiu – București a lovit patru cai, în zona Dumbrăvița – Vlădeni, anunță Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic al IGPR a transmis, vineri dimineața, că circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 200, între stațiile CF Dumbrăvița și Vlădeni, după ce un tren de călători, care circulă pe relația Sibiu – București Nord, a surprins și accidentat în gabaritul căii ferate patru cai.

Trafic feroviar oprit

Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenești.

Reprezentanții CFR Călători au transmis că au trimis deja la fața locului o altă locomotivă și trenul urmează să-și reia circulația în maximum 30 de minute.

La această oră, echipajele de interventie acționează pentru eliberarea gabaritului, urmând ca personalul feroviar să decupleze locomotiva defectă și saă o atașeze pe cea de ajutor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ministrul Familiei, critici la ÎPS Teodosie: Formele de abuz sunt inaceptabile și nu ar trebui tolerate!

0
După ce Arhiepiscopul Tomisului a precizat că mariajul este o cruce, iar femeile abuzate trebuie să țină cont de voia soților, ministrul Familiei a reacționat. CITEŞTE ŞI: Două oraşe din România, în topul celor mai fericite destinaţii Natalia Intotero susține...