luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAtenționare cod galben de ceață deasă pentru șase județe, emisă de ANM

Atenționare cod galben de ceață deasă pentru șase județe, emisă de ANM

-

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile în şase judeţe din Moldova şi Dobrogea, respectiv ploi şi vânt puternic în judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit meteorologilor, până la ora 8:00, în localităţi din judeţele Vaslui, Bacău (zona joasă), Vrancea (zona joasă), Galaţi şi zona de litoral a judeţelor Constanţa şi Tulcea se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 9:00, în judeţele Caraş-Severin şi Timiş se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge local 55 -65 km/h, iar ca fenomene asociate sunt prognozate ploi care pot avea şi caracter de aversă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

ÎPS Teodosie, în faţa judecătorilor

0
Primul termen de cameră preliminară în noul dosar de corupție în care a fost deferit justiției de către anchetatorii DNA are loc luni, la Curtea de Apel Constanța. CITEŞTE ŞI: A început examenul de Bacalaureat, cu proba orală la Limba...