marți, octombrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPNL spune că rămâne la guvernare de frica să nu fure PSD...

PNL spune că rămâne la guvernare de frica să nu fure PSD alegerile

-

Dan Motreanu, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat marți că miniștrii partidului rămân în guvernare ca să se asigure că PSD nu fură alegerile.

CITEŞTE ŞI: Lasconi nu vrea alianţă cu PNL


„Prioritatea PNL în momentul de față este să nu lase alegerile la cheremul PSD. Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Justiției sunt instituții importante pentru asigurarea corectitudinii alegerilor. Miniștrii liberali se vor asigura că PSD nu fură alegerile. Acesta este unul dintre motivele pentru care PNL rămâne la guvernare”, a declarat Motreanu într-o postare pe rețelele sociale.

Declarația lui Motreanu a venit după o ședință a conducerii PNL cu miniștrii în care aceștia au discutat despre eventuala ieșire a partidului de la guvernare.

Ciucă a anunţat ruptura de PSD

Nicolae Ciucă anunțase luni seară că PNL a rupt coaliția de guvernare cu PSD, dar că nu iese de la guvernare.

„PSD a rămas același partid bolșevic, „oferta” sa pentru români fiind cunoscută: mineriade, blocarea voturilor diasporei, ordonanța 13, reprimarea manifestației din 10 august. Bonus în era PSD-Ciolacu, așa-zis de reformă – interzicerea unei candidaturi, pe motive care nu figurează în lege. PSD are în ADN ideea bolșevică a controlului absolut al statului, fiind un partid flămând de putere, care îi consideră „dușmani ai poporului” pe toți cei care au alte opinii decât partidul stat. PSD e un pericol pentru democrație, pentru buna guvernare. Subminarea democrației este o linie roșie pentru PNL. Culmea obrăzniciei, liderii PSD dau lecții de euro-atlantism, în timp ce recunosc că ar guverna cu AUR”, a mai spus Motreanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce ar face Ciucă cu Rareş Bogdan

0
Într-o situație ipotetică, dacă ar fi să aleagă dintre Klaus Ioahnnis și Rareș Bogdan pe cine să arunce din barcă, la rechini, Nicolae Ciucă a răspuns fără ezitare că pe europrarlamemtar. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan intervine în scandalul respingerii Dianei...