duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBuzău. Accident mortal pe calea ferată

Buzău. Accident mortal pe calea ferată

-

Un accident grav s-a produs duminică în județul Buzău, un tren personal lovind un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată din Vernești.

În urma coliziunii, șoferul mașinii, un bărbat de 45 de ani, a decedat, o femeie de 33 de ani, pasageră în vehicul, fiind rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit ziare.com.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), traficul feroviar în localitatea Verneşti a fost blocat în urma unui accident. „Din primele date de la faţa locului a reieşit că trenul personal care circula pe direcţia Nehoiaşu către Buzău a intrat în coliziune cu un autoturism care ar fi accesat trecerea la nivel cu calea ferată. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto, de 45 de ani, şi cu rănirea pasagerei, de 33 de ani, aceasta fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ. În cauză se va întocmi dosar penal. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...