vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăȘcoală din sectorul 5, reabilitată la standarde europene. Vlad Piedone: „Orice părinte...

Școală din sectorul 5, reabilitată la standarde europene. Vlad Piedone: „Orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său”

-

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 135 s-au întors în bănci, după ce Primăria Sectorului 5 a finalizat lucrările de reabilitare a unității școlare. Prezent la eveniment, primarul ales al sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, a subliniat că renovarea s-a făcut la „standarde europene”.

Primăria Sectorului 5 a finalizat lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale nr. 135. Primarul ales Vlad Popescu Piedone a subliniat că acest proiect este încă o dovadă că educația reprezintă o prioritate pentru Primăria Sectorului 5.

Edilul a transmis și un mesaj pe Facebook, afirmând că își dorește tot ce e mai bun pentru copiii din Sectorul 5.

„Orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Același lucru mi-l doresc și eu pentru copiii mei, David și Antonia, dar și pentru copiii din comunitatea noastră, a Sectorului 5.

Știu cât de important este orice sprijin pentru cei mici, dar și pentru părinți, în ceea ce privește procesul educațional al copiilor. Este responsabilitatea noastră, a administrației locale, să le oferim acestora cele mai bune condiții, în unități de învățământ moderne și sigure.
Școala Gimnazială nr. 135 este dovada că educația reprezintă o prioritate pentru Primăria Sectorului 5, având în vedere ritmul alert al lucrărilor de reabilitare demarate aici.

Astăzi, copiii și cadrele didactice s-au întors în școala lor dragă, care a fost renovată la standarde europene. Bucuria lor reprezintă un motiv în plus să multiplicăm astfel de lucrări în toate unitățile de învățământ din Sectorul 5.

Deși termenul de finalizare al lucrărilor de reabilitare era în vara anului 2025, prin comunicare și colaborare între Primăria Sectorului 5, conducerea Școlii Gimnaziale nr. 135, dar și Inspectoratul General Școlar al Municipiului București, elevii s-au întors în clasele lor mult mai devreme. Este de admirat și efortul, implicarea și sprijinul părinților!
În această iarnă vom inaugura și noul corp de clădire din incinta acestei școli, unde se vor amenaja noi săli de clasă și de semi-internat!”, a transmis Vlad Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...