vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăProfesoară la spital după ce i-a căzut în cap tencuiala din şcoală

Profesoară la spital după ce i-a căzut în cap tencuiala din şcoală

-

O profesoară de 51 de ani a fost rănită, chiar în incinta școlii, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap.

CITEŞTE ŞI: Profesoară, atacată de o haită de câini

Pompierii din Arad intervin vineri la o școală din Arad unde o bucată de tencuială a căzut peste un profesor.

Potrivit ISU Arad, bucata de tencuială a căzut peste un profesor de la Colegiul „Elena Ghiba Birta” din municipiul Arad, Bulevardul General Dragalina. Conform pompierilor, este vorba de o femeie de 51 de ani, stabilă, conștientă și cooperantă. Victima a fost preluată de către echipajul medical SAJ care îi acordă îngrijiri medicale. Pompierii militari arădeni au acționat pentru asigurarea zonei și măsurilor specifice.

La fața locului intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare. De asemenea, a fost alocată o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Totodată, au fost anunțați reprezentanții din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții.

Primăria Arad: zona afectată NU era inclusă în proiectul de reabilitare

Primăria Arad a reacționat după incidentul, unde un profesor a fost rănit de o bucată de tencuială desprinsă: zona afectată nu era inclusă în proiectul de reabilitare.

„Regretăm incidentul petrecut în urmă cu puțin timp la Colegiul Național Elena Ghiba Birta din municipiu, unde în urma desprinderii unei bucăți de circa 80 cm2 de tencuială de pe intradosul rampei de coborâre de la etajul II al clădirii la etajul I, un cadru didactic a avut de suferit. Precizăm că specialiștii care au expertizat starea clădirii, înainte de începerea lucrărilor, nu au prevăzut niciun fel de intervenții în zona respectivă, astfel ea nefăcând parte din proiectul de reabilitare”, transmite Primăria Arad.

Instituția adaugă că va dispune verificarea tuturor zonelor în care nu au fost prevăzute prin documentația tehnică lucrări cu ocazia recentei reabilitări.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...