duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCâciu nu crede că va exista o remaniere înainte de alegeri

Câciu nu crede că va exista o remaniere înainte de alegeri

-

Ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Adrian Câciu, nu crede că va exista o remaniere înainte de alegeri, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public.

„Eu nu cred, dar evident că acesta este apanajul primului ministru. Dacă vreţi, nu suntem pe viaţă miniştri şi, dacă nu se performează…deşi în acest moment eu zic că Guvernul, pe ţintele pe care şi le-a propus în acest an atinge”, a declarat Adrian Câciu la Antena3, întrebat dacă va exista o remaniere înainte de la alegeri.

Întrebat despre o eventuală înlocuire a ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, care ar fi luat măsuri controversate în ultima perioadă, Câciu a răspuns: „Omul acesta îşi face job-ul, ministrul de Finanţe nu o să fie plăcut, şi eu am fost ministru de Finanţe”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...