duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: PSD nu va câştiga alegerile, dar va ieşi primul în competiţia...

Ciolacu: PSD nu va câştiga alegerile, dar va ieşi primul în competiţia cu celelalte partide

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul pe care îl conduce „nu va câştiga alegerile”, deoarece ar avea nevoie de 50 la sută din voturi. „Dar va ieşi primul în competiţia cu celelalte partide”, a subliniat șeful Guvernului.

„PSD va face parte din viitoarea coaliţie de guvernare. (…) Eu în acest moment consider că PSD nu va câştiga alegerile, ca să câştigi alegerile îţi trebuiesc 50 la sută, dar va ieşi primul în competiţia cu celelalte partide. Cum a ieşit şi la locale şi la ultimele 4 rânduri de alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a mai spus că nu PSD va da obligatoriu şi premierul, după alegeri, dar că se va respecta voinţa românilor.

„Asta nu înseamnă că automat PSD va da şi viitorul prim-ministru. Automat, PSD va fi la guvernare, fiindcă aceasta a fost voinţa românilor. Am venit foarte clar că puterea trebuie împărţită. Mi-am asumat acest lucru în faţa colegilor mei. Îmi asum lucruri, fiindcă aşa gândesc”, a completat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...