duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăNATO a anunţat demisia lui Mircea Geoană din funcţia de secretar general...

NATO a anunţat demisia lui Mircea Geoană din funcţia de secretar general adjunct

-

NATO a anunţat marţi, 3 septembrie, demisia lui Mircea Geoană din funcţia de secretar general adjunct al organizaţiei.

„Mircea Geoană l-a notificat pe secretarul general că va demisiona din funcţia de secretar general adjunct (DSG) NATO pe 10 septembrie. Secretarul general Jens Stoltenberg a acceptat demisia, mulţumindu-i domnului Geoană pentru activitatea sa”, a transmis NATO într-un comunicat.

 Mircea a lucrat la NATO timp de aproape cinci ani. „Preocuparea sa pentru tehnologie şi provocările emergente de securitate a fost esenţială pentru a stimula inovarea în Alianţă. Munca sa alături de  parteneri a adus foarte multe beneficii NATO. Îi doresc toate cele bune pentru viitor”, a declarat Jens Stoltenberg.

Mircea Geoană este primul român care a ocupat această funcţie şi primul secretar general adjunct dintr-o ţară care a aderat la Alianţă după încheierea Războiului Rece.

Boris Ruge, secretar general adjunct pentru afaceri politice şi politică de securitate (PASP), va ocupa funcţia de secretar general adjunct interimar până la numirea unui succesor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...