sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPremierul Ciolacu a mers la spital la ministrul Natalia Intotero

Premierul Ciolacu a mers la spital la ministrul Natalia Intotero

-

Premierul Marcel Ciolacu a mers în vizită la spital la ministrul Familiei, Natalia Intotero, care a fsot implicată marți, 27 august, într-un accident rutier.

„Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero și veștile sunt bune. Are un tonus bun și se va recupera rapid!”, a scris un Marcel Ciolacu în mesajul publicat pe Facebook.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost rănită marți, 27 august, într-un accident auto. Mașina în care aceasta se afla era condusă de un șofer SPP.

Potrivit IPJ Vâlcea, marți, în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița.

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...