sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPrimarul unui oraș reclamă că a fost bătut de un angajat: „Mi-a...

Primarul unui oraș reclamă că a fost bătut de un angajat: „Mi-a dat un pumn în față atât de tare încât am căzut la pământ”

-

Primarul ales al orașului Toplița, Sebastian Buzilă, a ajuns la spital marți cu brațul rupt după o altercație fizică cu arhitectul-șef al orașului.

Potrivit lui Buzilă, structura organizatorică a biroului ar fi fost modificată într-o ședință anterioară a Consiliului Local, prin desființarea mai multor posturi din cadrul departamentului.

„Soțul șefei departamentului de resurse umane, care este arhitect-șef în cadrul primăriei Maroseviz, era furios și astăzi, când ne-am întâlnit pe coridorul primăriei, ne-am certat pe această temă. Mi-a dat un pumn în față atât de tare încât am căzut la pământ și mi-am rupt brațul drept deasupra încheieturii în cădere”, a spus primarul nou ales.

Sebastian Buzilă a explicat pe Facebook că a „trecut printr-o experiență mai puțin plăcută”, însă „autorităților competente, care sunt serioase și cu siguranță vor stabili și sancționa vinovații”.

„Ceea ce mă bucură, însă, este că am reușit să stârnesc un adevărat cuib de viespi care se hrăneau din banii publici, plătiți cu greu de cetățeni prin taxe și impozite. Dacă reacțiile au fost atât de violente, este clar că unii dintre angajații primăriei nu sunt deloc obișnuiți să respecte banul public. După ani de politizare excesivă, nici nu concep că se poate lucra altfel și sar direct la bătaie. Acest incident nu face decât să-mi confirme că fac bine ce fac și că mai este de lucru pentru a transforma primăria dintr-o instituție dominată de un grup de interese într-o instituție care lucrează cu adevărat în interesul cetățenilor. Și, pentru toți cei îngrijorați, să fie clar: nu mă sperie nimic. Dacă lupta politică se transformă într-una fizică, e de datoria mea să o duc mai departe, chiar și din poziția de victimă, pentru că nu voi răspunde niciodată la violență cu violență”, a scris Sebastian Buzilă.

Poliția face cercetări în acest caz.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...