sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăElena Lasconi îl ironizează pe Marcel Ciolacu: „Cred că mulți se miră...

Elena Lasconi îl ironizează pe Marcel Ciolacu: „Cred că mulți se miră că și-a făcut curaj să candideze”

-

Liderul USR, Elena Lasconi, a reacționat pe Facebook, la scurt timp după ce Marcel Ciolacu a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al României.

„Mă bucur că am aflat cu cine intru în turul 2 și cred că mulți se și miră că Marcel Ciolacu și-a făcut curaj să candideze. Mi se pare incredibil că după un mandat dezastruos de prim-ministru îți dorești să fii președinte de țară. Datele economice, din punctul meu de vedere, dar și al specialiștilor, sunt îngrijorătoare. Știți foarte bine că avem un deficit foarte mare, cea mai mare inflație, oamenii simt slaba guvernare, simt că o duc din ce în ce mai prost și că pot cumpăra din ce în ce mai puține lucruri când merg la piață sau la magazin”, a scris Elena Lasconi, pe Facebook.

Lasconi l-a invitat pe Marcel Ciolacu la o dezbatere electorală pe model american.

„Îl invit pe domnul Ciolacu la o dezbatere cu public, cu românii, care să fie în jurul nostru, pe model american, să se uite în ochii oamenilor și să le spună că o duc mai bine, să vedem ce părere au și românii”, a precizat Elena Lasconi.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marți că va candida pentru Președinția României.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...