sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, anunț despre alegerile din PSD: O să vin cu o echipă!

Ciolacu, anunț despre alegerile din PSD: O să vin cu o echipă!

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunță că în şedinţa Consiliului Politic Naţional vor discutate candidaturile din interiorul formaţiunii, iar echipa de vicepreşedinţi va fi extinsă.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, înainte de şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, dacă îşi va anunţa colegii în legătură cu o candidatură la alegerile prezidenţiale.

„O să vin cu o echipă. Normal că doresc şi schimbări în această echipă, de aceea am şi dorit să o extindem cu încă patru vicepreşedinţi pe domenii, fiindcă au trecut două rânduri de alegeri, alegerile locale şi europarlamentare. E normal să ţin cont de acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Ciolacu a mai spus că nu a existat până acum nicio solicitare din partea unui independent să candideze din partea PSD.

„Până in acest moment, şi am intrat pe ultima sută, nu a existat nicio solicitare a unui candidat independent să candideze din partea PSD”, a precizat Ciolacu

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...