sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăȘefii din MAI, convocați în ședință de ministrul de Interne

Șefii din MAI, convocați în ședință de ministrul de Interne

-

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, îi cheamă la explicații pe șefii instituțiilor subordonate.

Miercuri, începând cu ora 15.00, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, va conduce o ședință de coordonare generală a armelor și structurilor departamentale din domeniul ordinii și siguranței publice și situațiilor de urgență, precum și a altor structuri.

Potrivit MAI, la ședință vor participa, alături de ministru, secretarul de stat coordonator al domeniului ordinii și siguranței publice, secretarul de stat coordonator al situațiilor de urgență, secretarul de stat și subsecretarul de stat pentru relația cu parlamentul, consilierul de stat al viceprim-ministrului și ministrului Afacerilor Interne, inspectorii generali ai IGPR, IGJR, IGPF, IGSU, IGI, IGAV, șefi de structuri ai ANA, ANITP, DGA, DGPI, șefi de inspectorate județene și structuri teritoriale ale instituțiilor de mai sus, alte structuri departamentale specializate, DIRP.

Ședința se va desfășura online și va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a MAI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...