sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCondiții mai riguroase de pregătire pentru asistenții maternali din România

Condiții mai riguroase de pregătire pentru asistenții maternali din România

-

Guvernul aprobă joi un set de măsuri pentru protecția și siguranța copiilor aflați în grija asistenților maternali, în urma controalelor făcute de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului.

„Aprobăm și un set de măsuri pentru protecția și siguranța copiilor aflați în grija asistenților maternali. Introducem condiții mai riguroase de pregătire, venituri și vârstă pentru persoanele care pot avea grijă de copii ca asistenți maternali doar după evaluarea psihologului și asistentului social”, a anunțat premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit premierului, sunt modificări legislative ce pun pe primul loc interesul copilului, propuse de Ministerul Familiei, ca urmare a controalelor făcute împreună cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...