sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Reducem timpul necesar înființării unei firme de la 72 de ore...

Ciolacu: Reducem timpul necesar înființării unei firme de la 72 de ore la doar 24

-

Premierul Marcel Ciolacu anunță o nouă etapă în proiectul de digitalizare de la Registrul Comerțului. „Reducem timpul necesar înființării unei firme de la 72 de ore la doar 24”,a afirmat șeful Executivului.

„Știu că a fost nevoie de întreruperea activității Registrului pentru o săptămână, dar azi beneficiile sunt majore pentru antreprenorii români.Întregul parcurs de activitate al unei firme poate fi acum gestionat online. Concret, reducem timpul necesar înființării unei firme de la 72 de ore la doar 24. Mai mult, în maxim 15 minute se pot completa și încărca documentele în noul portal dezvoltat de ONRC”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de guvern.

Sistemul va fi folosit de 2 milioane de beneficiari în următorii 5 ani – iar acum sunt deja 1,6 milioane de firme care îl utilizează.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...