sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, despre plafonarea poliţei RCA:Trebuie ridicată „în momentul în care piaţa este...

Ciolacu, despre plafonarea poliţei RCA:Trebuie ridicată „în momentul în care piaţa este aşezată”

-

Premierul României susține că plafonarea poliței RCA trebuie ridicată „în momentul în care piața este așezată”.

„Încercaţi să vorbiţi cu ASF-ul şi să vedeţi dinamica preţurilor, presupun că se raportează la incidente, aşa funcţionează o economie, în funcţie de incidente se vine cu un preţ diferenţiat. Ştiţi şi dumneavoastră că dacă aveţi un autoturism şi n-aveţi niciun incident, RCA-ul vă scade. Dacă aveţi trei incidente într-un an, RCA-ul vă creşte. Asta este economie de piaţă. Eu ce a trebuit să fac, a trebuit să plafonez într-o perioadă în care venea o emoţie, cum a fost la fier beton, cum a fost la motorină. Şi n-am lăsat ca o emoţie să se vadă în economie şi în tariful cetăţeanului. Acea emoţie a fost depăşită şi trebuie să reintrăm în regulile pieţei”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Șeful Executivului a mai adăugat că va interveni pe piaţă atunci când este vorba de „emoţie”.
”În momentul în care piaţa este aşezată, atunci trebuie ridicată plafonarea. După cum vedeţi, lucrurile încă se discută. Normal că preşedintele ASF o să aibă întâlniri cu toţi asiguratorii şi să luăm măsurile cele mai bune. Repet, voi interveni mereu când e vorba de emoţie”, a mai spus Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...