duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIncident șocant în București

Incident șocant în București

-

Un bărbat din Sectorul 6 a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat o persoană pe stradă, în fața unui magazin din Capitală.

Echipajele medicale au reușit să salveze victima, potrivit ziare.com.

Agresorul nu cooperează cu anchetarii. Amândoi se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului. „La data de 05.07.2024, în jurul orei 22.38, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Bucureşti, Sector 6, inculpatul a înjunghiat-o de două ori cu cuţitul în zona abdomenului pe persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 57 de ani), provocându-i plăgi înjunghiate torace-anterior şi plăgi înjunghiate eviscerate în zona abdomenului superior, victima fiind salvată de intervenţia echipajelor medicale de urgenţă. Agresiunile au fost exercitate în public, de faţă fiind mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă şi insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică”; transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care anchetează acest caz.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...