duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGrindeanu despre situația de la TAROM: „Am solicitat managementului companiei să ia...

Grindeanu despre situația de la TAROM: „Am solicitat managementului companiei să ia urgent măsuri”

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, cere conducerii TAROM să ia măsuri urgente pentru situația actuală din companie și cere o restructurare prin care să se asigure personalul navigant necesar.

„Am solicitat managementului companiei TAROM să ia urgent măsuri pentru situația actuală! Echipa managerială, selecționată în baza prevederilor Ordonanței privind managementul corporativ, are toate pârghiile legale să ia decizii administrative necesare pentru evitarea unor astfel de blocaje și pentru a preveni repetarea lor! De aceea, echipa managerială trebuie să vină urgent cu un plan eficient de restructurare, prin care să asigure capacitatea operativă a companiei TAROM. Accentul trebuie pus pe asigurarea personalului navigant și nu pe menținerea în schemă a unor persoane care nu au o contribuție la buna funcționare a TAROM! Aștept o comunicare publică aplicată și detaliată a Directorului General al TAROM prin care să anunțe soluțiile identificate!”, a transmis Grindeanu, pe Facebook.

Compania TAROM a anunțat anularea a zece curse din data de 8 iulie 2024, din cauza indisponibilității temporare a membrilor echipajului de zbor.

„În conformitate cu reglementările internaționale de aviație și politicile interne stricte privind siguranța zborurilor, fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat „inapt de zbor”. Deciziile individuale ale piloților au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea și confortul pasagerilor și a echipajului”, a transmis TAROM.

Cursele anulate până acum sunt: ROT101/2 Otopeni -Cairo- Otopeni, ROT167/8 Otopeni -Beyrut- Otopeni, ROT187/8 Otopeni -Amman-Otopeni, ROT701/2 Otopeni – Iași-Otopeni, ROT621/2 – Otopeni – Oradea-Otopeni, ROT261/2 – Otopeni – Istanbul-Otopeni, ROT231/2 – Otopeni – Budapesta-Otopeni, ROT 301/2 – Otopeni – Frankfurt-Otopeni, ROT361/2 – Otopeni – Amsterdam – Otopeni, ROT 381/2 – Otopeni – Paris-Otopeni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...