sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimarii Băluță și Piedone fac echipă la demolări construcții ilegale

Primarii Băluță și Piedone fac echipă la demolări construcții ilegale

-

Primarii Sectoarelor 4 și 5, Daniel Băluță și Cristian Popescu Piedone, și-au coordonat acțiunile la demolarea construcțiilor ilegale. Asta pentru că respectiva construcție este la limita celor două sectoare.

Cei doi edili au participat alături de echipele primăriilor lor la o acțiune de demolare a unor construcții ilegale, relatează Știri pe Surse.

„Am participat astăzi la o acțiune comună cu prietenul meu, primarul Sectorului 4, Daniel Baluță, pe care îl felicit pentru încă un mandat de edil!

Când faci treabă, cetățenii văd şi apreciază! Când munceşti în interesul oamenilor, aceştia îți acordă încrederea, iar şi iar!

Daniel Băluță este un exemplu pentru primarii din România! Un om care a știut să ducă mai departe proiectele bune pe care le-am demarat la Sectorul 4! Mai mult, este un profesionist care a știut să modernizeze un sector din toate punctele de vedere!

Așa cum eu, în calitatea mea de primar al Sectorului 5, am demarat ample acțiuni de demolare a construcțiilor ilegale aflate pe domeniul public, şi Daniel face acelaşi lucru pe raza Sectorului 4!

Azi… s-a nimerit să demolăm împreună o construcție ilegală! De ce împreună? Păi, jumătate se afla pe raza Sectorului 5, iar cealaltă jumătate… pe raza Sectorului 4!

Sunt convins că şi din toamnă, primarul de la 4 va colabora la fel de bine cu noul primar de la 5, Vlad Popescu Piedone!

Pentru că aşa fac primarii care pun înaintea interesului politic… interesul cetățeanului!”, a scris primarul Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...