vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPSD a câștigat detașat alegerile în județul Galați

PSD a câștigat detașat alegerile în județul Galați

-

Potrivit rezultatelor provizorii, Costel Fotea și Ionuț Pucheanu au fost reconfirmați în funcție, prin vot. De asemenea, Dan Nica, președintele PSD Galați, a obținut un nou mandat de europarlamentar.

Costel Fotea (PSD) a câștigat al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Galați, cu 65% din sufragii. Ionuț Pucheanu (PSD) a câștigat al treilea mandat de primar al municipiului Galați, cu 65% din voturile valabil exprimate.

„La Consiliul Județean, președintele Costel Fotea are acum 65%, primarul Ionuț Pucheanu are tot 65%. La Consiliul Local Galați avem un scor de peste 50%, surpriza mare este Pact, este pe locul doi. Este o bătălie foarte strânsă pentru locul patru între PNL, USR și AUR”, a transmis Dan Nica, președintele PSD Galați.

„Voi face tot ce îmi stă în putinţă să nu dezamăgesc Galaţiul, gălăţenii. Pentru că gălăţenii merită mai mult decât cei din vest sau din alte zone ale ţării să fie mândri aici, la ei acasă!”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean.

„Nu pot decât să promit că vom face tot ce ne stă în putinţă să fim cel puţin la fel de buni ca până acum, şi am ferma convingere că nu vom dezamăgi”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce face Ciolacu în Republica Moldova

0
Premierul Marcel Ciolacu va efectua, vineri, o vizită oficială în Republica Moldova. Șeful guvernului român va avea o întrevedere cu omologul său, Dorin Recean. CITEŞTE ŞI: Premierul Marcel Ciolacu face o vizită oficială în Republica Moldova De asemenea, se va întâlni...