luni, octombrie 7, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDoi soți din Bistrița, aflați sub influența alcoolului la volanul aceleiași mașini

Doi soți din Bistrița, aflați sub influența alcoolului la volanul aceleiași mașini

-

Doi soţi din municipiul Bistrita au dosare penale după ce au fost depistaţi de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului, în aceeaşi noapte. Faptele au fost comise  sâmbătă spre duminică.

Polițiștii au oprit pentru control, pe Drumul Comunal 7 un autoturism la volanul căruia se afla o femeie, de 29 de ani, din Bistriţa. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au condus-o la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, iar în municipiul Bistriţa au observat în trafic acelaşi autoturism pe care-l condusese femeia, în momentul depistării. Au efectuat semnale de oprire, iar la volan a fost identificat soţul acesteia, un bărbat de 31 de ani, din Bistriţa. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit .g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cine va profita de voturile Dianei Şoşoacă

0
Alegerile prezidențiale sunt bulversate de duminică, de când candidatura Dianei Șoșoacă pentru Cotroceni a fost invalidată. CITEŞTE ŞI: Gorghiu despre scandalul declanşat de respingerea Dianei Şoşoacă: Au colectat informaţii din presă Gestul, fără precedent, a creat tensiune și comentarii aprinse...