duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlertă de Crăciun: Criminal periculos, liber pe străzi!

Alertă de Crăciun: Criminal periculos, liber pe străzi!

-

Un criminal periculos este căutat de o comunitate întreaga, în județul Dolj. În noaptea de Ajun, un bărbat din comuna Călărași a fost ucis de un consătean. Criminalul umblă acum liber pe străzi.

CITEŞTE ŞI: Suspect de crimă în Franţa, săltat de pe Aeroportul Otopeni

Culmea este că polițiștii nu au mediatizat ceea ce s-a întâmplat în comuna Călărași. Asta în condițiile în care primarul din localitate, de două zile, face apel pe pagina socială ca oamenii să aibă grija dacă-l văd, pentru că este foarte periculos.

Din primele informații se pare că victima are în jur de 50-52 de ani, iar criminalul până în 30 de ani.

„Sunt continuate căutările în ceea ce îl privește pe S.Ș., iar imaginea nocturnă este ultima surprinsă de o cameră de supraveghere din localitate, ieri dimineață, pe la 04.00.

Facem din nou precizarea să alertați poliția, să nu încercați acțiuni personale. Uneori, teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite.

Cunoscut cu probleme psihice

În principiu, cooperează, dar cu siguranță este speriat”, scrie primarul localității pe o rețea socială.
Bărbatul ar fi cunoscut cu probleme psihice

Potrivit apropiaților, individul ar fi cunoscut cu probleme psihice, la fel ca mama lui. Mai mult decât atât, în trecut, acesta ar fi violat o bătrână.

Bărbatul ar fi fost chiar internat o scurtă perioadă de timp, ulterior fiind externat cu tratament la domiciliu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...