sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIași. Incidente la marșul Iași Pride 

Iași. Incidente la marșul Iași Pride 

-

Sute de persoane au participat duminică după-amiază la marşul „Iaşi Pride”, în timp ce zeci de persoane participă la o contramanifestaţie, scandând ”Iaşul nu-i Sodoma”.’

Contestatarii evenimentului au aruncat fumigene şi ouă înspre participanţii la marş. Asociaţia Rise OUT a organizat a doua ediţie a marşului Iaşi Pride, unde au fost prezente sute de persoane care s-au adunat în faţa Universităţii Alexandru Ioan Cuza, apoi au pornit în marş către centrul Iaşiului.

Au venit si zeci de contestatari ai evenimentului, îmbrăcaţi în majoritate cu tricouri albe, unii avand asupra lor însemne religioase. Ei au scandat ”Iaşul nu-i Sodoma”, au fluierat şi au huiduit.. Dinspre grupul contestatarilor s-a aruncat cu fumigene şi chiar cu ouă către participanţii la marş.

Un autobuz al Jandarmeriei s-a interpus între cele două grupuri, pe traseul evenimentului fiind mobilizate importante forţe de ordine, potrivit g4media.ro.

Aproximativ o sută de persoane au participat anul trecut la prima ediţie a marşului Iaşi Pride, care a avut loc pe 1 octombrie. În zona în care s-au adunat participanţii au apărut mai multe persoane cu icoane şi cruci în mâini, aceştia strigând ”Iaşul nu-i Sodoma”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...