duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMiniştrii PNL şi PSD, evaluaţi de Ciucă

Miniştrii PNL şi PSD, evaluaţi de Ciucă

-

Premierul Nicolae Ciucă le-a cerut tuturor miniștrilor să intensifice eforturile pentru ca până finalul lunii iunie să trimită documentele la Bruxelles pentru a respecta jaloanele din PNNR și pentru accesarea fondurilor europene din cadrul multianual.

„Până la data de finalul lunii iunie, toate ministerele trebuie să își îndeplinească toate obiectivele, așa cum s-a convenit în documentele formale.

Implementarea PNRR

Vă rog să acordați atenția cuvenită, pentru că așa cum a rezultat din ultima întâlnire a comitetului interministerial sunt în derulare o serie de proceduri pentru a putea transmite prima cerere de finanțare.

Până la finalul lunii iunie avem obligația să realizăm cele 58 de apeluri, din cele 69. De aceea am amânat evaluarea, aceasta o vom face la finalul lunii iunie Este foarte important să transmitem mesajul de concentrare totală a Guvernului pentru a putea accesa fondurile europene atât prin cadrul multianual, cât și prin PNRR. Este foarte important ca toate proiectele să se materializeze.”, a spus Nicolae Ciucă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...