duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTot mai mulți ucraineni trec cu bacul la Vama Isaccea

Tot mai mulți ucraineni trec cu bacul la Vama Isaccea

-

Aglomeraţie la Vama Isaccea chiar dacă vremea este friguroasă. În judeţul Tulcea este în vigoare un cod galben de ninsori. Aici, în ultimele zile peste 6.000 de persoane au sosit cu bacul la punctul de trecere al frontierei.

Bacul care trece de pe partea ucraineană aici aduce la un transport în jur de 2.000 de persoane. Oamenii sunt primiţi de voluntari cu ceai cald, cu pături. Sunt amplasate în jur de 30 de corturi ale ISU Tulcea. Militarii de la ISU Tulcea au rugat voluntarii să aducă aeroterme şi calorifere, deoarece este foarte frig. Mulți refugiați spun că vor să plece mai departe la rudele din România, Bulgaria sau din alte ţări. O femeie care avea 3 copii a mărturisit că nu mai vrea să audă în fiecare clipă sunetul rachetelor şi că nu mai dorește să se întoarcă în ţara ei deoarece acolo nu va găsi un viitor bun pentru copii ei, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...