duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTIMIȘ. Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare

TIMIȘ. Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare

-

Un bărbat de 36 de ani și-a pierdut viața la o partidă de vânătoare de fazani,  în zona localităţii Livezile, din judetul Timiş.

Bărbatul şi vânătorul plecaseră împreună cu câinii să vâneze fazani. Unul dintre vânători a văzut mişcare şi a tras.

Bărbatul de 36 de ani, împuşcat în zona pieptului, a murit deși s-au făcut  manevre de resuscitare. Toţi participanţii aveau armele deţinute legal, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați că, pe fondul de vânătoare din Deta a avut loc o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat.Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...