duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimele consultări între Klaus Iohannis şi Joe Biden

Primele consultări între Klaus Iohannis şi Joe Biden

-

Președintele SUA, Joe Biden, va avea joi, 9 decembrie, o serie consultări ținute prin videoconferință, cu președintele Klaus Iohannis și liderii celorlalte state aliate est-europene din cadrul formatului București 9.

Tema discuțiilor este convorbirea pe care a avut-o cu președintele rus Vladimir Putin și despre temerile legate de o invazie în Ucraina, a anunțat Casa Albă.

Rezumat despre întâlnirea cu Putin

Joe Biden va avea o discuție telefonică cu “liderii Grupului celor nouă de la București, format din aliații din flancul estic al NATO, pentru a rezuma întâlnirea sa cu președintele Putin, a le asculta opiniile privind situația actuală de securitate și a sublinia angajamentul Statelor Unite față de securitatea transatlantică”, a anunțat Casa Albă citată de caleaeuropeană.ro.

Din grupul celor nouă de la București fac parte Bulgaria, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România și Slovacia. Grupul a fost creat de președinții Klaus Iohannis și președintele polonez Andrzej Duda.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...