miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIohannis, semnat de alarmă în plin val 4 al pandemiei

Iohannis, semnat de alarmă în plin val 4 al pandemiei

-

Președintele Klaus Iohannis s-a răzgândit și dacă în urmă cu trei luni spunea că am ”învins pandemia”, acum, când numărul cazurilor este în creștere, Iohannis atrage atenția că nu s-a ”încheiat pandemia”.

„În același timp, trebuie să fim cu toții conștienți că pandemia nu s-a încheiat. Este important să respectăm cu strictețe măsurile stabilite de autorități, pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă.”, a spus Klaus Iohannis.

Ce spune președintele în iunie

În luna iunie, când numărul de infectări era scăzut, președintele spunea că România a învins pandemia și arăta că vaccinarea a fost un succes.

CITEȘTE ȘI: Iohannis și Cîțu, față în față! Ce va face președintele

„Campania a fost un succes, practic am oprit pandemia. Faptul că avem așa puține cazuri – nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare”, a spus joi președintele Klaus Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Iohannis a pierdut funcţie după funcţie la UE

0
Înainte de summitul european care are loc joi și vineri la Bruxelles, acordul a fost încheiat. Aici, după alegerile europarlamentare din 6-9 iunie, se vor lua deciziile finale privind ocuparea funcțiilor de top în instituțiile Uniunii Europene. CITEŞTE ŞI: Un...