miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTragedie rutieră soldată cu moartea a trei tineri

Tragedie rutieră soldată cu moartea a trei tineri

-

Trei tineri cu vârste între 14 și 19 ani au decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident de mașină puternic. Autoturismul în care se erau s-a lovit de un copac, a comunicat IPJ Vrancea.

Din primele date, conducătorul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului. Maşina ar fi ieşit în afara carosabilului, rostogolindu-se de mai multe ori.

„În cursul nopţii (…), poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în afara comunei Bogheşti, sat Plăcinţeni, un autoturism a intrat în coliziune cu un copac.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit faptul că autoturismul a părăsit partea carosibilă. A intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat.

Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani şi a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani”, a precizat IPJ Vrancea.

O altă pasageră a fost luată de ambulanţă, conştientă, conform digi24.ro.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii accidentului rutier.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă şi-a anunţat candidatura la alegerile Prezidenţiale

0
Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă şi-a anunţat, marţi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă aderă la un grup extremist în Parlamentul European Ea a precizat că este ultimul discurs în...