luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSecția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Galați a intrat în revizie....

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Galați a intrat în revizie. Pacienții, mutați pe alte secții

-

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Galați a intrat în revizie pentru trei zile. Pacienții au fost mutați în alte secții ale unității medicale. O femeie infectată cu noul virus, în stare gravă, a fost transferată, duminică seară, la spitalul din Brăila.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Galați, intervenția nu putea fi amânată fiind vorba despre mai multe defecțiuni la echipamentele electrice și de oxigen. Toți pacienții sunt în siguranță și au fost mutați în alte spații. Reparațiile vor ține trei zile, timp în care se va face și dezinfecție. Închiderea secției de Anestezie și Terapie Intensivă s-a făcut cu aprobarea Ministerului Sănătății.

O pacientă cu COVID-19, care se află în stare gravă, a fost transferată duminică seara de la Spitalul Județean Galați, la Spitalul de Urgență Brăila. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Brăila, pe Facebook.

„O pacientă din Galați, infectată cu noul coronavirus și aflată în stare critică, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Brăila, fiind internată în Secția Anestezie Terapie Intensivă. A fost o decizie medicală și, dincolo de orice altceva, umană. Viața unui om nu poate fi cântărită sau dezbătută. Nici Jurământul lui Hippocrate! Și nici culoare politică nu au: viața și jurământul!  Am încredere că medicii brăileni vor face tot ce le stă în putință! Situația din județul Galați este mult mai gravă, iar paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate”, a anunțat, pe Facebook, prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc.

O pacientă cu COVID-19, în stare gravă, transferată de la Spitalul din Galați la Brăila

În județul Galați sunt 563 de cazuri confirmate cu COVID-19, dintre care 80 de persoane decedate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...