Andrew Tate s-a făcut credincios: Lucrurile materiale nu vor fi niciodată echivalente cu marea fericire!

FOTO: FACEBOOK TATE

Andrew Tate este activ pe rețelele sociale chiar dacă se află în închisoare încă de la finalul anului trecut.

CITEŞTE ŞI: Andrew Tate, ameninţări din puşcărie: Nu mă pot ține în această celulă pentru totdeauna!

Fostul kickboxer și-a exprimat întotdeauna părerea, iar în ultimele trei luni a spus care sunt condițiile din penitenciarele din România. Acesta a vorbit, în ultimul clip postat pe conturile lui de pe rețelele sociale despre cum este să te simți în pragul morții, dar și cum a început să creadă în Dumnezeu.

Nu este pentru prima dată când Tate vorbește despre religie. În ultimul clip postat pe Twitter acesta a vorbit despre gândurile și convingerile sale în religie. El chiar a amintit de un citat în legătură cu ateismul. „Nimeni nu este ateu pe cărămida morții”. Clipul video a fost preluat dintr-un podcast la care Tate a fost invitat. Fostul sportiv a continuat prin a spune că religia pentru el reprezintă adevărul și că nu se poate închina cu adevărat la un lucru pe care nu îl respectă, făcând referire la alte credințe.

Andrew Tate a fost ateu

În timpula aceluiași podcast el a mai precizat că a fost ateu în trecut, dar mai multe lucruri l-au făcut să se schimbe. Andrew Tate a spus că a observat „răul din lume” și că oamenii nu au înțeles cât de multe fapte rele există pe tot globul. Andrew Tate a făcut referire la copii uciși și oameni bolnavi. Fostul sportiv a mai adăugat că responsabile pentru aceste lucruri sunt instituțiile de conducere din fiecare stat.

Fostul kicboxer a vorbit și despre momentul în care a fost aproape să moară. El crede că niciun om nu mai poate să fie ateu dacă s-a aflat într-o situație în care viața lui a fost pusă în pericol. Tate a mai adăugat că oricine se roagă la Dumnezeu în acele momente. Ultimul motiv invocat de Tate a fost că nu poți să trăiești fără să fii fericit, iar acest sentiment este strâns legat de credință. Fostul sportiv a subliniat că lucrurile materiale nu vor fi niciodată echivalente cu marea fericire.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.