Andrew Tate, ameninţări din puşcărie: Nu mă pot ține în această celulă pentru totdeauna!

FOTO: FACEBOOK TATE

După ce Curtea de Apel București a decis respingerea contestațiilor și prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul fraților Tate, Andrew Tate a transmis mai multe gânduri pe Twitter:Andrew Tate vrea ajutorul Dianei Şoşoacă şi al lui George Simion: Spune-i că acest caz este un rahat! DIICOT e corupt

„Nu mă pot ține în această celulă pentru totdeauna. Minciunile dușmanilor mei se prăbușesc. Acesta este timpul tău să te joci prinde-mă. Indiferent de situația în care vă aflați, vreau să vă anunț că un lucru este sigur. Este posibil. Treci la treabă.”, spune Tate.

„Am fost pus pe acest pământ de Dumnezeu însuși pentru a vă arăta ce este posibil. Nu ești menit să fii un sclav. Am fost mai sărac decât tine, am fost crescut într-o locuință socială de o mamă singură. Am reușit. Am cucerit internetul. Am devenit Top G.”, a mai transmis Andrew.

Are milioane de urmăritori

egat de dosarul penal, a scris: „Ei își armonizează minciunile ca să mă țină aici. Dar nu poți ascunde soarele pentru totdeauna.”

De asemenea, „Cobra” Tate se plângă că în cele 61 de zile de când este după gratii nu i s-a permis o singură vizită, nici măcar din partea copiilor lui: „I’ve been in jail for 61 days But not allowed a single visit. Not even from my children”

De când milionarii britanici sunt în arest, contul de Twiter al lui Andrew „Cobra” Tate a trecut de 5 milioane de urmăritori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here