duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCare sunt elevii răsplătiți financiar de către Guvern

Care sunt elevii răsplătiți financiar de către Guvern

-

Guvernul se reuneşte, marţi, în prima şedinţă, după ce ALDE a ieşit de la guvernare. Executivul are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre ce prevede acordarea a 1.000 lei fiecărui elev care a obţinut nota 10 la evaluarea naţională şi a 3.000 lei celor care au obţinut 10 la Bacalaureat.

Potrivit proiectului de act normativ, se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 1.000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obţinut media 10 la evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a – 2019. De asemenea, se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 3.000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019.

„Art. 3. Sumele necesare acordării stimulentelor financiare prevăzute la art. 1 şi art. 2 se alocă din bugetul aprobat pe anul 2019 Ministerului Educaţiei Naţionale, titlul 57. „Asistenţă socială”, cap. 65.01 „Învăţământ”.

Art. 4. Lista beneficiarilor stimulentelor financiare prevăzute la art.1 şi art. 2 şi modalitatea de acordare a acestora se aprobă prin ordin al ministrului educaţiei naţionale”, prevede proiectul de hotărâre înscris pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Guvernului.”, se arata in proiectul de act normativ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...