Sorin Lavric (senator AUR): Țara arde – Ciucă și Ciolacu se întrec pentru Cotroceni

Sorin Lavric
Sorin Lavric

Pentru că talmeș-balmeșul electoral, pe care l-au creat prin comasarea neconstituțională a alegerilor europarlamentare cu cele locale, nu era suficient, acum Nicu și Marcel, cei doi incompetenți care au adus România în pragul dezastrului economic, se visează deja președinți ai României, așa că au împânzit toată țara, pe care tot ei au sărăcit-o, cu tot felul de panouri publicitare de zeci de mii de euro prin care încearcă să-i păcălească pe români cu tot felul de mesaje ipocrite, declară Sorin Lavric, senator AUR.

„Generalul Nicolae Ciucă, cel care a făcut presiuni uriașe asupra justiției pentru a bloca orice tentativă de analiză a tezei sale de doctorat, pentru ca românii să nu afle că este un plagiator, hoț și mincinos, a descoperit brusc că este un mare familist, ba mai mult, că Biserica, credința și obiceiurile românilor sunt esențiale. În felul acesta, domnul Ciucă s-a dovedit încă o dată plagiator, întrucât nu a făcut altceva decât să copieze doctrina A.U.R. Se pare că a uitat că ani de zile a răspândit agenda progresist-globalistă a stăpânilor de la Bruxelles.

 Pe de altă parte, Marcel Ciolacu, după ce i-a scuipat în obraz pe moldoveni, socotindu-i români de categoria a doua, insultă pentru care într-un stat normal cariera acestui ins s-ar fi încheiat definitiv, și-a început campania prezidențială pe stadion, demonstrând că vechile reflexe comuniste, care implicau celebrele defilări pe stadioane în cinstea liderului suprem, nu s-au șters încă din fibra identitară a PSD-iștilor. 

În acest moment, România are nevoie să asigure bugetul de stat și să evite orice tip de cheltuieli care pot genera noi dezechilibre. Cu alte cuvinte statul are nevoie de un mediu predictibil pentru investitori, de măsuri de sprijinire a investițiilor mari și de stimulare a inovației, a cercetării și a dezvoltării, precum și de atragerea banilor europeni prevăzuți în PNRR, nu de o nouă campanie electorală inutilă în care cei doi lideri ai coaliției de guvernare să concureze pentru o funcție care, oricum, este o pălărie mult prea mare pentru ei.

Pentru ca tot acest haos economic, politic și guvernamental să înceteze cât mai rapid este nevoie ca românii să vin în număr cât mai mare la vot și să pună capăt acestei coaliții dezastruoase care i-a adus în pragul sărăciei. România are nevoie în fruntea sa, mai mult ca oricând, de oameni competenți și patrioți, care să pună interesele naționale mai presus de interesele personale. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor vrea, poate și știe cum să reconstruiască din temelii România”, mai susține Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.