sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalJaf de două milioane de lei la Parcarea de la Arena Națională!...

Jaf de două milioane de lei la Parcarea de la Arena Națională! Nicușor Dan nu face nimic. Grupaj FOTO

-

Parcarea, terenurile (fotbal, baschet, tenis) și cele patru grupuri de birouri de la Arena Națională au rămas devastate încă din perioada festivalului SAGA 2022. Jaful este de cel puțin 2 milioane de lei, Nicușor Dan nu face nimic. Ziarul Cetățeanul vă prezintă fotografiile care arată dezastrul

În acel moment mentenența tehnică, curățenia și paza erau la Direcția de Investiții, condusă de Director General Cătălin Aflat, Director Executiv Mădălina Hristu și Șef Serviciu Valentin Marin.

Citește și Caracatița lui Nicușor Dan din Primăria Capitalei

În anii 2020, 2021, 2022 și 2023 s-au plătit sume importante pentru aceste servicii, susțin sursele cetateanul.net.

Toate ușile de acces, 16 la număr, la cele patru niveluri ale parcării sunt blocate cu șuruburi. Dacă ISU verifică acum, o să constate că nu se poate ajunge la birourile de pe acoperiș pentru că toate ușile sunt prinse în șuruburi.

Accesul la terenurile de pe acoperiș se face prin patru scări care au ușile blocate în șuruburi la fiecare etaj și prin cele patru lifturi care nu funcționează din anul 2021. Lifturile sunt vandalizate precum și toate instalațiile electrice, toate instalațiile sanitare, instalațiile de alarmă și prevenire incendii, birouri, geamuri, uși, instalațiile de aer condiționat, aparatele electrice, pereții, mai spun aceleași surse.

Pe cele patru scări de acces, de la parter și până la acoperiș, s-a furat toată mocheta de trafic greu.

Pericol de prăbușire

Terenurile de fotbal, tenis și baschet de pe acoperiș sunt devastate, tartanul este rupt, gazonul de pe teren este ars, acoperișul este fisurat și prezintă pericol de prăbușire, instalațiile electrice arse, becurile furate de la nocturna terenurilor, plasele de sârmă rupte.

Dacă au văzut că nu pot întreține Parcarea Supraterană și că s-au făcut pagube imense prin devastarea ei, Primarul a hotărât să o treacă la Administrația Străzilor, care a dat-o la Compania de Parking. Terenurile și birourile de pe ultimul etaj au fost trecute la CSM.Această parcare a costat primăria 44 milioane lei și în acest moment este închisă”, declară una dintre sursele noastre.

Povestea parcării, un exemplu de prostie al administrației Nicușor Dan

S-a făcut mare tam-tam că locuitorii sectoarelor 2 și 3 au 1200 de locuri de parcare.

„Deși a fost informat, Primarul nu a priceput că este imposibil de folosit parcarea de către locuitorii zonei pentru că accesul auto este închis pe cele trei porți, Pierre de Coubertin, Maior Coravu și Basarabia!!!

Dacă s-ar da drumul autovehiculelor să treacă prin cele TREI intrări ca să ajungă la parcare ar trebui să se pună semafoare chiar în fața stadionului!!!.

Apoi ce se întâmplă când sunt meciuri sau evenimente de mai multe zile și stadionul este închis???”, întreabă sursele noastre din Primărie.

Aceleași surse susțin că primarul și consilierul USR care au propus ca parcarea să fie pusă la dispoziția riveranilor au fost, în cel mai bun caz, neinspirați!

„În toți acești ani niciun riveran nu a închiriat niciun loc de parcare!!!

De fapt Primarul a vrut să salveze Direcția de Investiții ca să nu plătească pagubele făcute tot de Direcția de Investiții întrucât nu au fost în stare să facă contractele la timp, așa cum nu reușesc în fiecare an!”, mai spune una dintre sursele noastre.

Arena și Parcarea Supraterană nu au fost protejate, urmarea fiind vandalizările din fotografii.

Pagubele estimate ajung la peste 2.000.000 lei!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...