marți, iunie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Transporturilor: Până la sfârşitul anului 2024, o să dăm cel puţin...

Ministrul Transporturilor: Până la sfârşitul anului 2024, o să dăm cel puţin 250 de km de autostradă şi drum expres

-

Până la finalul anului 2024, vor fi daţi în folosinţă 250 de kilometri de autostradă şi drum expres, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Pe ceea ce am lucrat în 2022, am contractat acele sume de peste 10 miliarde euro, 10,6 miliarde ca să fiu mai exact. Asta înseamnă că anul acest şi anul viitor, minimul pe care să îl dăm în circulaţie să fie de 100 km pe an. Cred că, până la sfârşitul anului 2024, o să dăm cel puţin 250 de km de autostradă şi drum expres. Adică într-un an şi ceva. Anul acesta se dau în circulaţie încă 31 km pe drum expres Craiova-Piteşti. Se dă în 10 zile maxim lot în Transilvania, de la Nuşfalău la Suplacl de Barcău care este de 14 km şi se atinge acea bornă de 1.000 km de autostradă şi drum expres din România. Se dă în circulaţie între Cheţani şi Câmpia Turzii în această toamnă, cu un mic semn de întrebare, dacă va fi o toamnă ploioasă va fi dificil de terminat acest tronson, dacă nu va fi ploioasă, nu vor fi probleme”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Liderii coaliției se întâlnesc pentru a stabili data prezidențialelor

0
Liderii PSD și PNL se întâlnesc marți, 25 iunie 2024, pentru a stabili data alegerilor prezidențiale. Primul tur ar putea fi pe 15 sau pe 29 septembrie. Premierul Ciolacu i-a cerut ministrului liberal de Interne să pregătească documentul privind organizarea...