luni, iunie 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Finanțelor: România foloseşte până la acest moment 3,4% din PIB pentru...

Ministrul Finanțelor: România foloseşte până la acest moment 3,4% din PIB pentru a sprijini economia şi cetăţenii

-

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, susține că România foloseşte până la acest moment 3,4% din PIB pentru a sprijini economia şi cetăţenii.

„Până la acest moment, România a folosit 3,4% din PIB sau foloseşte 3,4% din PIB pentru a sprijini economia şi cetăţenii de la începutul anului şi până în prezent. Şi o să dau ca exemplu costul, dacă vreţi, sau cheltuielile care sunt făcute pentru susţinerea pensionarilor, creşterea pensiilor şi a 13-a indemnizaţie şi alocaţiile şi alte cheltuieli din pachetul social, inclusiv creşterea alocaţiilor, această ordonanţă cu privire la plafonarea preţurilor la energie electrică şi la gaz, dar şi programele pe care deja le-am aprobat în Guvern, de sprijin masiv al economiei, respectiv o contravaloare de 20 de miliarde de lei. Deci, iată, 3,4% din PIB deja vin în economie şi în sprijinul cetăţenilor. Undeva cred că este important să prezentăm acest lucru”, a declarat Adrian Câciu, conform Agerpres.

Ministrul Câciu a precizat că guvernul va veni în scurt timp cu un nou pachet de politici publice. Este vorba, în special, de prețurile la combustibil şi la alimente.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ministrul Familiei, critici la ÎPS Teodosie: Formele de abuz sunt inaceptabile și nu ar trebui tolerate!

0
După ce Arhiepiscopul Tomisului a precizat că mariajul este o cruce, iar femeile abuzate trebuie să țină cont de voia soților, ministrul Familiei a reacționat. CITEŞTE ŞI: Două oraşe din România, în topul celor mai fericite destinaţii Natalia Intotero susține...