miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCîțu își asumă și un guvern minoritar: Voi merge în Parlament cu...

Cîțu își asumă și un guvern minoritar: Voi merge în Parlament cu miniștri PNL și UDMR

-

Premierul Florin Cîțu susține că în acest moment nu are altă variantă decât de a merge în Parlament cu noi miniștri de la PNL și UDMR, în condițiile în care USR-PLUS nu-și retrage moțiunea de cenzură semnată alături de AUR.

„(După 45 de zile) voi merge cu miniștri de la PNL și UDMR. E complicat să ai o discuție cu cineva care are o moțiune împotriva propriului guvern. (…) Întotdeauna am spus că discutăm dacă își retrag moțiunea de cenzură. Au o moțiune de cenzură semnată cu un partid neofascist, antivaccinist. USR cere votul celor de la PSD și este alături AUR. Și mi se spune că este normal. Iar eu dacă m-aș duce să negociez o majoritate în parlament pentru a-mi trece miniștrii mi s-ar spune că facem blat. Altă variantă nu am, decât să merg în Parlament cu UDMR”, a declarat joi Cîțu, potrivit Hotnews.

Cu toate acestea , el a comentat că ar fi „foarte complicat, dar nu imposibil” să mai aibă discuții cu USR-PLUS care atacă PNL și pe Klaus Iohannis. Întrebat dacă se îndreaptă către un guvern minoritar, Cîțu a spus că „orice soluție e pe masă”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...