marți, iunie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCalendarul alegerilor din 2024 va fi anunțat miercuri

Calendarul alegerilor din 2024 va fi anunțat miercuri

-

Calendarul alegerilor din 2024 va fi anunțat miercuri. Anunțul a fost făcut marți de președintele PSD, Marcel Ciolacu. Liberalii și social-democrații se vor întâlni pentru a parafa înțelegerea.

„Sunt ferm convins că mâine atât eu, cât și președintele Nicolae Ciucă, vă vom răspunde la aceste întrebări. Este incorect ca în timpul unor negocieri și unor discuții eu să vă spun cum se va face. Eu vreau să iau, împreună cu președintele Nicolae Ciucă, cea mai bună decizie în ceea ce privește românii, viitorul României și stabilitatea României”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Alegerile europarlamentare ar putea fi comasate cu cele locale. PSD și PNL ar putea avea liste comune la europarlamentare și ar putea susține candidați comuni în orașele în care există primari de la alte partide. În schimb, sunt șanse mici ca alegerile parlamentare să fie organizate împreună cu alegerile prezidențiale.
„Este o cale foarte clară împotriva extremismului din România, care există în acest moment și trebuie să recunoaștem acest lucru. Vom vedea și percepția românilor. Una dintre soluții e o alianță electorală. Sau o alianță politică”, a precizat Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Liderii coaliției se întâlnesc pentru a stabili data prezidențialelor

0
Liderii PSD și PNL se întâlnesc marți, 25 iunie 2024, pentru a stabili data alegerilor prezidențiale. Primul tur ar putea fi pe 15 sau pe 29 septembrie. Premierul Ciolacu i-a cerut ministrului liberal de Interne să pregătească documentul privind organizarea...