Burduja: Hidroelectrica este pe deplin angajată să facă progrese, după ani de blocaje

Sebastian Burduja FOTO: gov.ro
Sebastian Burduja FOTO: gov.ro

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a discutat cu conducerea Hidroelectrica, despre accelerarea proiectelor majore, precum CHE Curtişoara, Amenajarea hidroenergetică Paşcani pe râul Siret, Amenajarea Bumbeşti-Jiu şi Amenajarea hidroenergetică Răstoliţa.

Potrivit ministrului Sebastian Burduja,la întâlnirea de lucru desfăşurată la sediul central al Hidroelectrica SA au participat directorul general al Hidroelectrica, Borbely Karoly, directorul de dezvoltare, Bogdan Nicolae Badea, secretarul de stat responsabil de proiectele de investiţii ale Hidroelectrica SA, Marius Negru.

„Echipa Hidroelectrica, împreună cu experții ministerului, este pe deplin angajată să facă progrese, după ani de blocaje. Am analizat fiecare proiect în parte, stabilind priorități pentru a maximiza eficiența și impactul fiecărei investiții, de la Pașcani la Răstolița și Bumbești-Jiu. Am asumat termene și am identificat punctele sensibile. Voi lăsa faptele să vorbească”, a transmis ministrul Burduja.

De asemenea, ministrul a vorbit despre importanţa strategică a Hidroelectrica în contextul securităţii energetice a României.

„Proiectele noastre hidroenergetice nu sunt doar investiţii în infrastructură, ci şi în viitorul sigur şi sustenabil al ţării. Hidroelectrica este mai mult decât o companie de succes, cea mai performantă listare din ultimul an la nivel global; este un simbol al inovării şi al angajamentului nostru pentru un viitor verde. Am trasat ferm o prioritate: investiţii, investiţii, investiţi”, a adăugat Burduja.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.