Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: Camerele de supraveghere au surprins făptuitorii

Candidatul PNL la Primăria Generală, Sebastian Burduja, a anunţat că depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale în Capitală. „Camerele de supraveghere din zonă au surprins făptuitorii, astfel că tragerea lor la răspundere penală este doar o chestiune de timp”, spune liberalul.

„De cine le este frică nu vor scăpa. Un bucureștean revoltat mi-a trimis aceste poze. Dincolo de actul de vandalism de prost gust, e un semn bun că deranjăm. Deranjăm pentru că alegem să spunem mereu adevărul. Deranjăm pentru că vorbim pe cifre, argumente și soluții. Deranjăm pentru că cerem dezbateri, din respect pentru bucureșteni”, a scris Sebastian Burduja, pe Facebook.

Liberalul spune că a formulat o plângere penală pentru infracțiunea de distrugere, pe care o va depune la Parchet.

„Nu credeam că, în Bucureștiul anului 2024, voi mai vedea afișe electorale rupte, pline cu înjurături și semne obscene, care nu fac cinste nici competiției electorale democratice, nici așteptărilor pe care bucureștenii le au de la politicienii lor. Am formulat o plângere penală pentru infracțiunea de distrugere, pe care o voi depune la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorul 1 București. Camerele de supraveghere din zonă au surprins făptuitorii, astfel că tragerea lor la răspundere penală este doar o chestiune de timp.

Am cerut o campanie electorală corectă pentru bucureșteni. Am cerut echipei de campanie respect față de toți ceilalți contracandidați”, a mai transmis Burduja.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.