luni, iulie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalO persoană cu handicap l-a dat pe Nicușor Dan pe mâna procurorilor...

O persoană cu handicap l-a dat pe Nicușor Dan pe mâna procurorilor DNA

-

Pe Nicușor Dan îl ajung păcatele din urmă chiar cu câteva zile înainte de alegerile locale din 9 iunie, la care candidează pentru un nou mandat de primar al Bucureștilor.

O plângere penală a unui bucureșten cu dizabilități împotriva primarului general Nicușor Daniel Dan a fost înregistrată miercuri la DNA sub numărul R33/575/05.06.2024.

MOSGOREANU Gheorghe Cătălin (foto) îl acuză pe primarul general Nicușor Dan de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și deturnare de fonduri.

„Mie, personal, făptuitorul Nicușor Dan mi-a creat o pagubă materială de aproximativ 10.000 de lei și o vătămare a dreptului meu de persoană cu dizabilitate de a încasa lunar suma de 500 de lei prevăzută de HCGMB nr. 330/2017”, arată M. G. C. în plângerea penală, adăugând: „Prejudiciul total adus de făptuitor (prin încălcarea legislației primare conform hotărârii CCR privind infracțiunea de abuz în serviciu) celor 58.500 de beneficiari ai Hotărârii sus-menționate depășește suma de 550.000.000 de lei plus dobânda legală și actualizarea cu rata inflației”.

Și USR-PLUS a acuzat abuzul primarului general

Concret, Nicușor Dan a redus abuziv, la jumătate, indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități, în 2020, imediat după ce s-a instalat în fotoliul de primar general, după cum CETĂȚEANUL a relatat în repetate rânduri.

În septembrie 2021, chiar USR-PLUS, care azi îl susține pentru un nou mandat îl acuza pe Nicușor Dan că redusese la jumătate stimulentele pentru persoanele cu dizabilități: „Consilierii USR-PLUS București repară o nedreptate: stimulentele cu persoanele cu handicap vor fi achitate integral”, se arăta într-un comunicat de presă.

Evident că a fost o minciună marca USR-PLUS.

„N-a putut să răspundă”

Președintele Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului General al Municipiului București, liberalul Costin Hazarian, spunea, pe Facebook, în mai 2023, că nu a fost aprobată nicio Hotărâre a Consiliului General care să stipuleze că stimulentul pentru persoane cu dizabilități se va reduce de la 500lei la 250lei/lună. Decizia de tăiere a indemnizațiilor este una abuzivă și aparține primarului Nicușor Dan, declara Hazarian.

„La ultimul punct de pe Ordinea de Zi de azi a ședinței Consiliului General, la punctul „INTREBĂRI ȘI INTERPELĂRI – 53” l-am întrebat pe Primarul General, ce act normativ are la bază decizia de a înjumătăți stimulentul pentru persoanele adulte cu dizabilități. N-a putut să răspundă pentru că nu are o Hotărâre a Consiliului General aprobată care să stipuleze că stimulentul pentru persoane cu dizabilități se va reduce de la 500lei la 250lei/lună. Este o decizie abuzivă a lui!”, preciza Hazarian.

Și-a plătit amenzile din banii persoanelor cu handicap

„Asta după ce in prealabil ne spusese că amenzile luate ca Primar General, pentru deciziile lui le plătește din bugetul Capitalei, la care contribuim toți! Greșeala unuia este plătită de toți!

La persoanele adulte cu handicap le-a înjumătățit abuziv stimulentul, ca să-și plătească el amenzile din bugetul PMB. Pentru cei cu handicap (poate printre cei mai oropsiți locuitori ai Capitalei) nu există bani, dar se găsesc când vine vorba ca el să-și plătească amenzile din bugetul PMB!”, a mai scris pe Facebook Costin Hazarian.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine, felicitări domnului respectiv care este perssoană cu handicap, dar să vedem și rezolvarea plângerii dumnealui, pentru că și eu am trimis la foarte multe autorități ale statului și culmea că, Primarul și Prefecta Prefecturii Ilfov, a trimis poliția locală să mă amendeze și să îi ia locuința fiului meu persoană cu handicap. Este posibil așa ceva ? Așa cum se proceda la Voluntari cum au luat casele bătrânilor cu spatele dnei Prefect, aceeași dnă Prefect a încercat aceeași variantă și cu mine și dacă am refuzat a obligat poliția locală să mă amendeze cu 1000 lei. Acum am zis să trimit și eu plângere la DNA, probabil că s-au mai schimbat procurorii și nu mai sunt toți la fel ca ceilalți. Cu toate că mi-a zis o persoană de la poliția locală, când am zis eu că am să trimit plângere la DNA pentru abuzul dumnealor și mi-a zis că ce au mai venit în control și ce, ei nu sunt tot oameni, nu trebuie să mănânce și ei? Să înțeleg că toți sunt corupți? Am trimis la toate televiziunile, dar fără răspuns nu știu unde să mai trimit pentru a se face public situația mea și a fiului meu. dețin vreo 14 sentințe cu Primăria Bragadiru care mi-au fost favorabile mie. Solicit un ajutor de a mi se face public problema mea, dacă sunteți de acord și aveți posibilitatea, mă puteți contacta. Mulțumesc! Telefon 0771.464.090.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Sute de blocuri rămân din nou fără apă caldă în Capitală!

0
Sute de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân în perioada următoare fără apă caldă. CITEŞTE ŞI: Piedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai vomitat în campania electorală!” Termoenergetica anunță că...